DeMomentSomTres Export un èxit dels continguts de qualitat

17-04-2015 | WordPress

A DeMomentSomTres estem molt contents!

Un dels nostres components gratuïts de WordPress, el DeMomentSomTres Export, ha superat el llindar de les 1000 instal·lacions actives!

I això què vol dir?

Estem contents perquè DeMomentSomTres Export és una solució útil

Com tota bona solució, el nostre component DeMomentSomTres Export neix d’un problema. Ens calia importar parcialment un blog immens cap a la nova web d’un client. I, oh meravella, l’exportació estàndard de WordPress, si s’apliquen filtres, s’oblida d’exportar les imatges. Ens calia resoldre aquest problema.

A cops de Google, vam regirar Internet, del dret i del revés sense trobar res que ens fos útil. Vam trobar però moltíssima gent que també buscava solucions a aquest problema. És a dir, vam poder constatar que l’exportació parcial d’un blog amb imatges era un problema generalitzat!

Així doncs, vam construir aquest plugin que modifica el funcionament de l’exportació original de WordPress i el vam compartir amb tota la comunitat d’usuaris d’aquest sistema de gestió de continguts.

I avui, en podem mesurar l’impacte, hi ha més de 1000 usuaris actius del nostre component de WordPress com es pot veure a la web de plugins de WordPress.

WordPress Export Images plugin supera les 1000 instal·lacions actives

I què n’hem tret?

De què ha servit construir el component DeMomentSomTres Export?

Una anàlisi ràpida feta per un comptable dels que tenen un problema per a cada solució donaria com a resposta:

Si haguessiu cobrat 1€ per cada descàrrega ara tindríeu més de 1.000€ a la butxaca.

No obstant, nosaltres n’hem aconseguit molt més. Hem aconseguit un munt d’enllaços de qualitat cap a la nostra pàgina web que ens han ajudat a que estigui ben posicionada i que la gent cregui, com toca, que tenim una solució per a cada problema.

I ens fa estar contents, perquè ens ajuda a demostrar que…

El contingut gratuït de qualitat ajuda al posicionament SEO

Explicar com resoldre el problema d’exportar parcialment un blog de WordPress amb imatges és un contingut de qualitat i molt interessant. I oferir el component com a solució en codi obert fa que n’augmenti la qualitat.

I en la mesura que molta gent té aquest problema, hem aconseguit que amb un cost de 0€ pel fet de reciclar una solució que ja havíem cobrat per aplicar, la nostra página rebi un volum molt significatiu d’enllaços, de visites i fins i tot d’oportunitats de negoci.

Arxius