Bones Festes de Nadal. Així és com hauríem de començar el nostre post de la setmana acompanyat de bons desitjos propis de la temporada. Però com que ja se sap que quan descansem, treballem, no ens podem estar de dir que comencem les festes amb molt bones sensacions, de feina ben feta i orgull d’haver contribuït a campanyes de Nadal súper exitoses.

Avui en relatem tres, de moment. Perquè tothom sap que per Nadal, salut i bon aliments i si es pot, cal celebrar-ho en un racó de món acollidor i calentet envoltats per la família. Per això parlem de Berdié, Corbera i Masia Olivera.

Nadal és temps de pau, alegria i màrqueting digital!

Per Nadal ens envaeix un sentiment tot nyonyo que moltes vegades és aprofitat d’una manera grollera per les grans marques. Això no vol dir que nosaltres ens vulguem desmarcar de certes accions, vol dir que cal fer les campanyes amb més rigor del que es fan habitualment per no caure en la superficialitat més empalagosa.

És temps per aprofundir i difondre els valors d’una empresa i allò que els fa més genuïns: en el cas de Berdié, la capacitat de sorprendre amb nous productes de la manera més inesperada, Corbera, l’excel·lència del seu tracte i servei postvenda i Masia Olivera, la visió de futur d’una petita empresa que la fa ser al costat dels grans.

Amor de Berdié per Nadal

Berdié ens ha sorprès aquestes festes amb una edició limitada de 2000 ampolles del seu cava Amor. Amor flower edition, en diuen. A DeMomentSomTres ens enorgullim d’haver contribuït a la campanya de difusió del producte, que ha estat un èxit espectacular havent esgotat la primera edició d’aquest cava especial en tan sols uns dies.

La campanya ha consistit en diverses accions transmèdia de xarxes socials destinades a la venta final, tant a la botiga online com als punts de venda especialitzats. El més espectacular ha estat l’acollida dels influencers del sector que han referenciat amb excel·lents crítiques tant la qualitat del producte com la seva presentació

Torrons de Corbera per Nadal

Corbera ja fa tres mesos que ha obert a Sant Cugat del Vallès. Amb aquest temps, l’equip de comunicació i màrqueting hem aconseguit projectar la marca en el target que ens havíem marcat amb una estratègia de màrqueting online i offline basada en petites accions estratègiques de gran impacte.  El que és més important és que ja es pot dir que són un referent molt més enllà de la seva Badalona originària!

La campanya de Nadal ha consistit en coordinar diversos impactes en ràdio i televisió locals a través de l’esponsorització. I lligar-ho molt bé amb la línia de continguts digitals.

Masia Olivera màrqueting online

Masia Olivera és un conjunt de cases rurals encantadores al Penedès regentades per un pioner en la matèria, el Raimon Olivella. El Raimon sempre s’ha anticipat als canvis del mercat i des de l’inici ha cregut en el potencial de la comunicació digital.

En ocasió de les festes, hem pogut elaborar una campanya de viralitat destinada a arribar a un target concret tan nacional com internacional que ha superat expectatives. La base han estat les xarxes socials, però l’objectiu d’aconseguir més visites a la web, que ja no eren gens menyspreables, ha estat llargament assolit.

I per acabar aquest post, us deixem el vers de Nadal que recitarem a la sobretaula davant de tota la família.

Per Nadal,
DeMomentSomTres, segueix fent màrqueting digital,
amb la intenció de ser viral i aconseguir una ampliació de capital.

Bones festes i esperem els vostres comentaris!