Ets d’aquella espècie que et fan ràbia els dinars i sopars d’empresa? Sobretot quan et diuen que quina sort que aquest any ja ens el torna a pagar el de recursos humans?

Ets d’aquella espècie que no veu cap diferència entre un dinar d’empresa i un dinar de diumenge amb els teus germans, marit o muller?

Ets d’aquella espècie que el teu millor amic és el gat que has hagut d’adoptar per poder tenir una conversa amb un ésser viu durant les jornades laborals maratonianes?

Si has respost que sí a alguna d’aquestes preguntes, amb tota probabilitat que ets autònom. I aquest any ningú et tornarà a pagar el dinar de Nadal d’empresa. Però des de DeMomentSomTres hem invertit aquesta tendència perversa.

Dinar d’autònoms

Dimarts, 16 de desembre de 2014 a les 14:00

Lloc a concretar a Vilafranca del Penedès.

Convoquem per tercer any consecutiu el dinar d’autònoms de Nadal

Els requisits per poder assistir a l’acte són ser autònom, freelance o assimilat; no tenir ningú semblant a un cap, CEO, product manager en l’escala jeràrquica immediatament superior i haver passat per l’experiència mística de tenir una conversa amb un gestor almenys una vegada a la vida laboral.

I recorda avisar a la família que dimarts 16 a la tarda arribaràs tard, una mica malament i sense targetes perquè les hauràs repartides totes entre plat i plat.