Com són habituals les coses a casa nostra, avui, tot anant cap a Hostalets de Pierola a visitar el nostre client del Miocè, ens n’hem adonat que fem tres anys. Tres anys d’aventures i de veure créixer clients a mesura que nosaltres creixíem. I el dia que ho hem de celebrar no podia ser un altre que aquest. Un dia de visita de clients, que ha coincidit amb una reunió de seguiment del pla de comunicació del Pau, passant per una xerrada amb en Dani Gutiérrez sobre el màrqueting digital vist des de l’administració i acabant amb una visita de seguiment a Corbera de Sant Cugat, una empresa que recull la tradició de moltes generacions però que ara pren empenta a mans del Xavi, del Sergi i del Gorka. Tres entusiastes i emprenedors que entenen la vida com nosaltres: dedicació, esforç i sobretot il·lusió per passar-ho bé.

DeMoment SomTres, els somos tres, els tres més tres…

De moment són tres... anys! 1Encara ens demanen que per què DeMomentSomTres i ja hem superat allò dels tres pilars de la comunicació: imatge, tecnologia i contingut. Aquesta tríada ara només és un dels pilars de DeMomentSomTres, l’altra és la visió de negoci i la darrera ets tu. Això almenys fins que se’ns acudeixi una altra definició.

Podem dir que aquests tres anys hem muntat equip amb moltes persones que sempre ens han funcionat. Les nostres dissenyadores: la Montse Poch, la Judith Antolín, la Dolors López i el Roger Ribó! L’equip de vídeo: el Carles Romeu, el Lluís Camell. Els periodistes com la Gemma Urgell i el Jordi Salvat. Els estrategs com el Jordi Bertran. La primera proveïdora de despatx, la Montse Bas. Tot l’equip de Kerpe: el Xavi, la Núria, el Gualbert. El nostre equip de lingüistes i traductors: el David Arnau, la Iola Ledesma, la Laura Pérez i l’Alejandro Muñoz… Segur que ens en deixem perquè segons el projecte hem sigut molts més de tres.

I més encara, un dels pilars han estat l’Eva Sans i en @massarreta, que han passat per tota aquesta aventura fent-nos suport i aguantant-nos els caps de setmana de feina amagats darrera d’una visita familiar amb la canalla mútua.

Com tot aniversari, no ens oblidem del regal: ens hem regalat un despatx, amb permís de l’Eva Sans. Però això ja és un tema que explicarem més endavant amb una copa de cava i les invitacions a punt.

(Aquest post el signo jo, perquè el WordPress encara no ens el deixa firmar a dues mans, però aquí al darrere hi ha en Marc Queralt, com no podia ser d’altra manera)