Fa uns dies que Facebook ens ha donat una alegria als administradors de les pàgines. Ja podem controlar, des del post mateix i sense haver de fer malabarismes, qui publica en la pàgina que administrem, si nosaltres mateixos com a perfil personal o com a perfil d’empresa.

Atribució d'administradors al post de la pàgina de facebook

Això simplifica la tasca sobretot a l’hora d’afegir comentaris o respondre’ls en el cas que necessitem saltar del perfil de la pàgina al de persona. Recordem que no aconsellem publicar en la pàgina com a perfil personal perquè Facebook no li dóna visibilitat a aquest tipus de post i els redueix a la part inferior esquerra de la pàgina. Ara ja podem controlar qui publica simplement seleccionant un dels perfils que ens surten en l’apartat de la dreta. Podem fer servir qualsevol dels perfils que en siguem administradors!

Diferents administradors

Fins fa poc més d’una setmana, cada vegada que administravem una pàgina, ho fèiem tal com havíem marcat l’opció per defecte (en principi, si no tocàvem res, estavem actualitzant i comentant com a pàgina i no com a persona). Aquesta opció encara la trobem a configuració.

Configuració de l'atribució del post a Facebook

Ara aquesta la opció per defecte es manté, però és molt més fàcil de canviar l’usuari en el mateix post i en els comentaris, obrint un munt de possibilitats perquè podem fer interactuar tots els nostres perfils de manera molt senzilla.
És més, aquesta opció no es restingeix només a quan estem dins la pàgina que administrem, també la podem utilitzar des del canal de notícies! Per tant, com ens ha passat al post d’avui a Facebook de DemomentSomTres, hem pogut anar responent tant com a empresa, Anna o Marc segons ens ha convingut.
Administrar comentaris des del canal de notícies de Facebook

Aquest és només un dels trucs de Facebook que hem après aquesta setmana, recorda que n’hi ha molts més i que periòdicament es publiquen novetats. T’ha semblat interessant? En necessites més? Deixa’ns un comentari si creus que hem d’obrir la secció de trucs de Facebook per als que administreu les vostres pròpies pàgines.