Recupera el to muscular de la web en 5 dies

per | 05-09-2014 | Web | 0 comments

Entrenament web

La web necessita recuperar el toHem tornat de vacances i els efectes són evidents. Fa dies que no obrim el Facebook, el Twitter no sabem ni com s’hi accedeix i ni recordem que tenim una web corporativa. Per contra tenim un bon color de pell, una mica més de panxeta i moltes fotografies per classificar. Hem descansat i no ens crispen les trucades de telèfon, però fa una mandra infinita recuperar el to de la nostra web i el que segueix sobre comunicació digital.

Però el món segueix girant i ens cal recuperar el to de la nostra comunicació el més aviat possible. Per això proposem una sessió preparatòria exhaustiva que permetrà recuperar la forma només en cinc dies

Primer dia: deixa la web per més endavant i capbussa’t a les xarxes socials!

És molt interessant observar com és la comunicació de les empreses en època estival. És com si es tractés d’un “casual friday” de quatre setmanes. Continguts distesos, poc rigorosos però frescos i espontanis. Moltes vegades deixen entreveure el caràcter real de la gent i de les empreses i podem aprofitar-ho per fer continguts amb més consistència.

Segon dia: comunica que has tornat!

Les xarxes estan plenes d’empreses que ens comuniquen que se n’han anat de vacances, i la següent entrada és per desitjar-nos bon Nadal. Si no vols que et passi, com a mínim, penja el cartell de “ja hi tornem a ser” en les xarxes socials on tinguis presència. No només ho comuniques, sinó que també t’omples de bones intencions per seguir explicant-te.

Comença una dieta sanaTercer dia: decideix quina línia editorial marcaràs fins Nadal

Ara és un bon moment per prendre decisions. Una vegada s’ha trencat el gel, és hora de tornar a repassar els buyer persona que has identificat i marcar una línia editorial a curt termini que sigui coherent. Només falten tres mesos per Nadal i per unes noves vacances. Per tant, aprofita aquest període per elaborar i difondre els continguts que ajudaran a convèncer i convertir els teus seguidors en clients. Decideix quin és la línia de negoci que més et cal potenciar, assegura’t que saps com és el teu millor client d’aquesta línia i marca’t tres continguts web de qualitat que aportin valor d’ara a Nadal

Quart dia: posa’t a fer feina

Ara és hora de deixar de procrastinar. Passa a l’acció! Pren de la llista de continguts el que toca fer i fes l’esbós del teu proper post. Segur que l’estiu ha ajudat a aclarir les idees i no et costarà arribar a les 300 paraules que com a mínim ha de tenir un post rigorós. I no perquè ho digui Google, sinó perquè una bona argumentació no és pobra en paraules. Normalment ens agrada que ens convencin amb un bon grapat d’arguments, que solen sobrepassar aquesta quantitat, però de moment és suficient. Si compleixes amb aquest entrenament setmanalment, segur que mica en mica faràs continguts més sòlids.

Cinquè dia: relaciona’t amb l’entorn digital

Això passa per difondre adequadament el post de la web que has preparat. La web és casa teva, però per aconseguir que et visitin t’has de deixar veure. No oblidis Linkedin, Twitter i el que hi ha més enllà de Facebook. Respon als comentaris que et deixin i participa de les altres aportacions del teu cercle. Només així seràs percebut com a interessant i podràs fer-te una veu pròpia necessària per diferenciar-te de la resta del teu sector.

Entrenament webI el sisè dia què?

Si arribes al sisè dia i no has aconseguit acabar l’entrenament, potser necessites un personal trainer que t’ajudi a recuperar la forma. Si és així, valora la possibilitat de seguir una curs intensiu a DeMomentSomTres de 4 setmanes per convertir-te en el teu propi community manager. T’ensenyarem les eines més apropiades per marcar el teu màrqueting digital segons el teu model de negoci. I ho faràs aplicant-ho a u cas real: el teu negoci.

Si en vols saber més, posa’t en contacte amb nosaltres a dms3@demomentsomtres.com.

Arxius