De fet, com tantes coses a la vida, la nostra extensió de WordPress per restaurants sempre ha estat sense gluten per definició. Però com passa massa sovint, no deia enlloc que fos apta per a celíacs. Ara sí.

La nostra extensió gratuïta de WordPress està concebuda com una ajuda pels restaurants de cara a publicitar a la web tan els seus menús diaris com la seva carta de plats.

Des de la primera versió ha permès etiquetar amb facilitat els productes de proximitat i els productes ecològics. Ara, seguint la consciència de servei a les persones amb intolerància al gluten dels nostres clients, a la versió 1.4, hem afegit la possibilitat de marcar els productes aptes per celíacs.

Com afegeixo que un producte del meu menú està lliure de gluten?

L'editor incorpora el botó per informar fàcilment que un producte de la carta del restaurant és apte per celíacs o sense gluten

L’editor incorpora el botó per informar fàcilment que un producte de la carta del restaurant és apte per celíacs o sense gluten

Si tens instal·lada la extensió de WordPress DeMomentSomTres Restaurant en una versió superior o igual que la 1.4, al menú visual t’apareix un botó amb el símbol “sense glúten”.

En prémer-lo insereix el text [cel] al lloc del cursor.

Quan es presenta el menú als usuaris de la web, aquest codi, se substitueix automàticament per un element d’icona d’html amb el contingut “sense gluten”. Així assegurem que el contingut sigui accessible ja que transmetem la informació a través de text.

Si volem que surti només una imatge, hem de configurar els estils de l’element i.icon-cel.

La Fonda del Casal marca a la web els seus plats sense gluten

La Fonda del Casal marca a la web els seus plats sense gluten

Si ho vols veure, pots mirar-t’ho a la carta de plats de La Fonda del Casal.

Si vols més informació o descarregar-te aquesta extensió gratuïta de WordPress ves a la pàgina de DeMomentSomTres Restaurant de la nostra pàgina de WordPress.