Fa uns anys que celebrem el dinar d’autònoms de Nadal, per allò que estem molt sols i que si no ho fem nosaltres, ningú no ens convidarà a fer el típic dinar de feina abans de les vacances de Nadal. El darrer va ser un èxit i ens vam comprometre a organitzar el de les vacances d’estiu. Sí, vacances d’estiu, allò que fan els assalariats i que només podem olorar durant una cap de setmana llarg els que liquidem l’IVA trimestralment i que amb sort podem contractar un gestor.

Encara que no ho sembli, l’autònom és una espècie sociable, que li agrada estar amb més gent i compartir un àpat amb col·legues de feina, o mantenir aquesta il·lusió de tant en tant. A DeMomentSomTres hem detectat aquesta necessitat i és per això que convoquem novament als autònoms al dinar d’abans de vacances d’estiu.

Serà un dinar cordial on ens explicarem que a l’agost marxarem uns quants de dies a un lloc on hi hagi cobertura per allò d’haver d’estar disponibles, on compartirem estratègies per enganyar la família tot dient-los que “i ara, m’emporto l’ordinador de viatge perquè aprofitarem per mirar pelis!”. També ens passarem targetes i farem networking entre copa i copa.

La convocatòria és per dimarts 22 de juliol a les 13:30 al restaurant Bistronòmic de Vilafranca. L’únic requisit per poder-s’hi apuntar és ser autònom o semblar-ho i en cap cas es demanarà document acreditatiu tipus últim rebut o targeta caprabo autònom (hahahaha).

Et donarem per apuntat/da si ens ho comuniques per terra, mar o aire (dms3@demomentsomtres.com, @demomentsomtres o facebook.com/demomentsomtres) com a molt tard el dilluns 21.