Instameet

06-06-2014 | I

Convocatòria Instameet Gener 2014 a Vilafranca

El missatge de convocatòria de l’Instameet que vam organitzar l’11 de gener de 2014

Des dels primers dies d’Instagram, les persones s’han reunit per fer fotos i vídeos junts. A mesura que la comunitat ha crescut a tot el món, també ho ha fet l’aparició de InstaMeets, reunions de persones que s’uneixen per connectar, descobrir i celebrar la seva creativitat.

Per tant, podem definir instameet com una trobada d’usuaris de Instagram o igers.

Els instameets són un interessant recurs de promoció i branding que s’utilitzen abastament i amb èxit especialment en l’àmbit turístic. La proliferació d’aquest tipus de fenòmen ha portat a la construcció de portals específics per enumerar-los com per exemple igagenda.

Exemples n’hi ha un munt però per DeMomentSomTres, el que ens va suposar major repte va ser el primer que vam organitzar: el de Vilafranca en el marc del 9è Instameet Mundial.

Arxius