Reunió al Termcat amb la Sandra Cuadrado per parlar de Màrqueting Digital

Reunió al Termcat amb la Sandra Cuadrado per parlar de Màrqueting Digital

Aquesta setmana que hem anat a visitar la gent del Termcat per incorporar-nos al projecte de Diccionari de Màrqueting Digital (avui he escrit Marketing correctament, per que es noti que ens preocupa) ens hem trobat que estem organitzant un instawalk però al diccionari de comunicació de DeMomentSomTres no hi teníem cap terme del vocabulari específic d’Instagram.

La solució ha estat ràpida i senzilla, com que som amos i senyors d’aquest diccionari i no ens devem a cap consell de savis o d’experts en etimologia, ens hem tret de la màniga tres entrades noves al nostre diccionari!

Instagram al diccionari de Comunicació de DeMomentSomTres

Instawalk al Cementiri de Vilafranca

Convocatòria de l’instawalk del 14 de juny al cementiri de Vilafranca

I com a conseqüència d’aquesta manera tan poc ortodoxa d’elaborar terminologia, aquesta setmana el nostre diccionari ha crescut amb els termes:

Desenganyem-nos, al final, tot aquest post acaba sent una excusa per anar posant falques publicitàries de l’Instawalk que preparem pel dia 14 de juny perquè encara queda alguna plaça lliure.

Vols venir a l’Instawalk al Cementiri de Vilafranca del Penedès?

Si hi volguessis venir encara ens pots enviar un correu electrònic a dms3@demomentsomtres.com dient-nos el teu nom d’usuari d’instagram.

Es tracta d’una visita cultural guiada per en Josep Maria Feliu que des de 2004 té ben apamat el cementiri a base de fer-hi visites i estudis i que ha estat el comissari-autor de l’exposició-web en motiu del 175è aniversari del primer enterrament al Cementiri de Vilafranca i que DeMomentSomTres i rratDisseny hem construit.

Si vols anar-hi a prendre vistes abans, demà al vespre, pots anar-hi a veure Per viure el cementiri, no cal morir-se que organitzen des del Festival En Veu Alta (cal treure entrada).

I per obrir boca, algunes de les fotos que ja tenim al hashtag #cementirivilafranca: