Restaurants alegreu-vos!

per | 11-04-2014 | WordPress | 0 comments

Una de les sales de la Fonda del Casal

Aquesta setmana, fruit de la col·laboració amb l’Oriol de Cal Jafra hem actualitzat el nostre component de menús per a restaurants.

Una de les sales de la Fonda del CasalL’actualització respon a la necessitat de gestionar de forma ràpida els menús de cada dia. És una necessitat que ja havíem descobert amb l’Assumpta quan construíem la web de la Fonda del Casal d’Argentona. Amb l’Assumpta vam trobar una solució alternativa que hem aconseguit millorar amb aquesta ampliació.

La millora que hem implementat i que ja es troba disponible des de la versió 1.2 del nostre component de WordPress consisteix en disposar d’una plantilla de menú diari configurable.

Per fer-ho hem afegit el botó Botó d'inserció de plantilles a l’editor de menús que ja havíem retocat per facilitar la incorporació de preus i de marcatge ecològic. I per a que tot plegat funcioni hem afegit una pàgina d’administració on podem posar la plantilla de forma senzilla.

Si ets un restaurant i vols, pots descarregar-te’l lliurement. Ja ens diràs què et sembla.

Si ja el tens instal·lat pots actualitzar-lo fàcilment des del propi WordPress.

PD: Assumpta, no hi pateixis que ara te l’instal·lem nosaltres. A canvi t’hem manllevat la foto de la Susi Fàbregas, interiorista de Què et Cal? de la teva pàgina.

Arxius