Aquesta setmana presentem una web de musicoteràpia

06-03-2014 | Web

La web de solmat musicoteràpia es visualitza en mòbil i web de forma lleugerament diferent

La web de Solmat musicoteràpia es visualitza en mòbil i web de forma lleugerament diferent

Aquesta setmana presentem la web de Solmat Musicoteràpia, un encàrrec que hem resolt conjuntament amb la Judith Antolín per difondre la tasca i oferta que fan l’Oliver i la Mercè en l’àmbit de la musicoteràpia.

Es tracta d’una pàgina web en català, castellà i anglès i que es visualitza en tot tipus de dispositiu desenvolupada íntegrament en WordPress per tal que des de Solmat puguin gestionar-la de forma completa i senzilla en connexió amb les seves xarxes socials i integrant-hi tot tipus de continguts.

Una característica que potser sorprengui d’aquesta web és que la visualització dels continguts gràfics canvia lleugerament entre els diferents dispositius. En concret, des de dispositius grans, com ara ordinadors i tauletes, la pàgina mostra un slider gràfic que mostra diversos eslògans promocionals però que, en entorn petits com ara el mòbil, s’oculten per tal de facilitar la navegabilitat del lloc.

Ens sentim cofois del projecte que ha consistit en transformar radicalment l’antiga pàgina de Solmat. Hem reestructurat l’oferta de serveis per presentar-la clarament als diferents públics als que s’orienta amb un redisseny de la marca, obra de Judith Antolín Studio, que guanya en professionalitat i frescor però manté el to pròxim.

Des de la perspectiva dels continguts d’una web de musicoteràpia el repte és deixar clar en què consisteix aquesta disciplina especialment en l’àmbit diguem-ne no estrictament terapèutic. De fet, una de les tasques que ha fet Solmat és fer ús de les tècniques entorn de la música per desenvolupar activitats orientades a l’empresa com ara teambuilding o gestió de l’estrès. Volem que la pàgina serveixi per atraure aquells empresaris i directors de recursos humans que volen organitzar alguna activitat en aquest àmbit, però que mai no buscarien directament una web de musicoteràpia.

Potser que ens deixem d’històries i et diguem que pots veure la web a http://www.solmatmusicoterapia.com.

Arxius