Ja fa uns quants dies que estem treballant en el Pla Estratègic de Comunicació dels Hostalets de Pierola emmarcat en el seu Pla de Màrqueting Territorial.

I aquest fet ens ha portat a intimar amb el que probablement sigui el nostre client més vell i no ens referim a ningú de l’equip de l’equip de projecte. Es tracta d’en Pau, el nostre client més vell. No és un individu qualsevol té una pàgina dedicada a la wikipèdia i tot perquè té més o menys uns 12 milions d’anys i és un Pierolapitechus catalanicus una espècie paleontològica entre els homínids i altres simis que es va trobar el 2002 a Els Hostalets de Pierola.

El pla estratègic de comunicació té a veure amb en Pau

El pla estratègic de comunicació té a veure amb en Pau

L’objectiu d’aquest pla estratègic de comunicació és posar ordre des del punt de vista comunicatiu a les diferents iniciatives que pretenen aprofitar la troballa d’en Pau per donar a conèixer aquest poble i atraure-hi visitants.

Malgrat que és un poble amb recursos interessants pel fet d’estar al límit de la D.O.Penedès, al sud de la comarca de l’Anoia i amb el teló de fons de Montserrat, és un gran desconegut fins i tot pel molts hi hem passat a peu o en BTT per alguna de les rutes que el travessen.

L’objectiu doncs és donar a conèixer el patrimoni modernista i paleontològic, les rutes de senderisme i BTT, l’alberg, la gastronomia i el CRIP  (Centre de Restauració i Interpretació Palentològica dels Hostalets). Aquest centre té per objectiu esdevenir un museu tot i que de moment és un centre de restauració de fòssils on s’hi realitzen mensualment cursos amb assistents de tot el món i on aquest estiu passat s’hi va fer un congrés sobre paleontologia organitzat conjuntament amb Smithsonian i els Museus Nacionals d’Escòcia.

Avui hem presentat una versió preliminar del pla estratègic de comunicació a l’equip de projecte de l’Ajuntament dels Hostalets en Pau, no ha pogut venir, perquè era a Sabadell, però pel que ens han explicat s’ha quedat de pedra amb algunes de les propostes que hem fet.