Acabem la segona sessió del curs sobre màrqueting digital per a petites empreses del sector turístic que ha constat de dues sessions de 3 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès. Aquí et podràs descarregar el document complet de la presentació.

Ha sigut una repassada més o menys ràpida per alguns dels aspectes que integren aquesta disciplina: la web, el blog i les xarxes socials. Donat l’interès dels assistents, hem aprofundit en l’ús i els continguts de les xarxes, en especial Facebook, que és la xarxa de difusió amb més presència entre el sector turístic.

S’ha remarcat la necessitat de tenir la pàgina ben configurada des d’un bon inici i de tenir-hi activitat constant amb contingut de qualitat. Aquesta és la clau per a l’èxit social, no només a Facebook. No gens fàcil d’aconseguir però assolible seguint els consells que es detallen al document.

La presentació, doncs, és un recorregut iniciàtic per els diferents canals digitals on desenvolupar l’estratègia de màrqueting de petites empreses del sector turístic amb consells i trucs per poder esprémer al màxim les seves possibilitats. Descarrega-te’l!

Portada de la presentació sobre màrqueting digital per a petites empreses turístiques