Fem més fàcils les xarxes socials aplicades al turisme

per | 23-01-2014 | Xarxes socials | 0 comments

Carrer de la Comunicació Social al Francàs (el Vendrell, Baix Penedès)

Carrer de la Comunicació Social al Francàs (el Vendrell, Baix Penedès)

És un repte agosarat però el que ens plantegem des de DeMomentSomTres pel curs que comencem la setmana vinent al Consell Comarcal del Baix Penedès és facilitar l’accés a les xarxes socials com a promoció turística a les empreses del sector turístic.

Es tracta d’un curs pensat per a petites i mitjanes empreses del sector turístic de la comarca per aprendre què fer per promocionar-se a través de les xarxes socials i internet. Per tant, parlarem de Facebook, Twitter, Instagram i altres xarxes socials com Foursquare i Google+. Però no obviarem alguns aspectes importants i complementaris com el posicionament, l’optimització de cercadors (SEO pels que volen buzzwords) i sobretot la importància de fer un bon màrqueting de continguts i de prescripció.

DeMomentSomTres ens trobem especialment còmodes en el sector turístic i en l’enoturisme. Creiem que és un dels sectors amb un important potencial de creixement i transformació del nostre entorn. A més, l’ús de les xarxes socials en aquest sector té una ràpida acollida perquè són canals de difusió de continguts d’oci.

Què millor que un client satisfet per atraure a nous clients! A més és el venir al Penedès a fer turisme és un producte de bon exportar! I no som els únics que creiem en les possibilitats del sector turístic. El Consell Comarcal del Baix Penedès que aposta activament per aquest sector amb iniciatives com el recent llançament del seu portal de Turisme del Baix Penedès (turisme.baixpenedes.cat) finança el curs deixant-lo en una inscripció gairebé simbòlica. Així doncs que ja ens tens preparant el projector i el portàtil per anar-nos-en els propers dilluns (27 de gener i 3 de febrer) al Vendrell a parlar sobre com utilitzar internet, els blogs i les xarxes socials per promocionar de forma pragmàtica i amb objectius clars els establiments turístics i enoturístics. Malgrat que les inscripcions es tanquen avui dijous, encara queda alguna plaça lliure. Si hi estàs interessat, posa’t en contacte amb turisme@baixpenedes.cat amb màxima urgència.

Arxius