Gràfiques Kerpe es fa gran

31-01-2014 | Web

Web de Gràfiques Kerpe, base de l'estratègia de marketing digitalJa fa uns dies que Gràfiques Kerpe té una web nova: kerpe.cat. Però no és només un espai web convencional sinó que s’emmarca en un projecte de màrqueting molt més extens. És la culminació tecnològica del que ja fa temps que hem iniciat a les xarxes socials, això és, una voluntat d’aprofitar els canals digitals per optimitzar l’estratègia de màrqueting.

Gràfiques Kerpe fa temps que es distingeix per un servei de copisteria, impremta i papereria de proximitat i versàtil. Mica en mica s’han anat posicionant en el món de l’impremta per oferir un servei de qualitat amb alt valor afegit. A més, amb especialitzacions en algunes àrees com per exemple la impressió de l’etiqueta per a usos alimentaris, això és, per envasos de vi, cava, oli, conserves…
Per tant havia arribat el moment de fer un esforç a nivell de màrqueting per explicar tots aquest serveis i poder expandir-se geogràficament.

Per aquestes raons, la web ha de ser la plataforma de base per construir un projecte global que permeti ser més visibles i assolir els objectius comercials que ens proposem.

La web incorpora, doncs, un sistema de gestió de contactes que fa poder personalitzar al màxim l’experiència de cada usuari a partir del moment que es posa en contacte amb l’empresa. A més, s’integra amb el sistema de newsletters propi.
Per altra banda, facilita la incorporació de continguts dirigits a la oferta de productes i serveis concrets per mitjà de landing pages, o pàgines específiques sense nivells de navegació per conduir l’usuari cap a una acció comercial. A més, ens permetem poder testejar diverses versions dels continguts per mesurar-ne l’efectivitat. I malgrat la tecnologia, que a vegades ens pot semblar freda, hem conservat el seu caràcter proper i amable.

Aquí et deixem l’enllaç de Gràfiques Kerpe. Que tinguis una bona navegació i sobretot, explica’ns l’experiència!

 

Arxius