Instameet a Vilafranca del Penedès

per | 09-01-2014 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Convocatòria Instameet Gener 2014 a Vilafranca

Aquest dissabte 11 de gener hi ha un Instameet mundial convocat per Instagram. Això vol dir que tots els igers del món quedem convocats per fer trobades i penjar fotografies amb un únic hashtag. A Vilafranca del Penedès, en el marc de les festes de Sant Raimon, convoquem als Igers a descobrir Vilafranca, i als que ja la coneguin, a retratar el seu costat desconegut.

Dissabte al matí, de 11:00 a 14:00, DeMomentSomTres, juntament amb Xerigots, Cava Berdié i Gràfiques Kerpe organitzem l’Instameet a Vilafranca del Penedès amb el hashtag #enraimonat. El recorregut s’iniciarà a Xerigots, av. Tarragona, 3, on es podrà recollir l’acreditació que dóna dret a una copa de cava amb maridatge de formatges  i a participar en el concurs de la millor foto de la trobada.

Proposem un recorregut que comenci al mercat que cada dissabte del món es planta a la plaça de la vila i es desplaci cap a la Vilafranca menys coneguda: l’estació de tren i el barri del Molí d’en Rovira. L’objectiu és la recerca de l’essència de Vilafranca: l’amable però també la sòrdida.

La millor fotografia de la trobada serà premiada amb una reproducció en cartró ploma gentilesa de Gràfiques Kerpe i un estoig d’Amor de Cava Berdié.

 

 

 

Arxius