Bon Nadal i millor 2014!

per | 20-12-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Foto del dinar d'autonoms

Des de DeMomentSomTres et volem felicitar el Nadal i desitjar-te un 2014 ben ple de feina agradable, bona companyia i reptes professionals. Ho fem amb una fotografia de la qual estem molt orgullosos.

Foto del dinar d'autonoms

Fotografia de Pere Pascual feta durant el dinar d’autònoms.

La imatge és d’una trobada d’autònoms i petits empresaris que ens vam trobar per felicitar-nos les festes de Nadal ja que som massa petits per fer el que se’n diria un dinar d’empresa. D’aquesta trobada en van sorgir projectes en comú que ajuden a fer-nos grans i a fer possible una nova manera de treballar basada en la col·laboració.

Això és el que ens defineix per sobre de tot. Ens ho passem bé amb el que fem. Creiem fermament que l’esforç i la il·lusió que posem en cada un dels projectes que emprenem fan que DeMomentSomTres ja sigui alguna cosa més que una empresa iniciada pel Marc, l’Anna i la Montse. I a més volem contagiar el nostre entorn amb aquest entusiasme. Et sembla prou bon propòsit pel 2014?

Arxius