Estimat autònom,

com ja deus saber, ser autònom vol dir que l’Rmpresa no et pagarà el dinar de Nadal principalment perquè no tens cap jefe que necessiti fer-se càrrec del gasto.

Aquest és un greuge per una comunitat tan sacrificada com la nostra. És per això que se’t convoca oficialment al dinar de Nadal de treballadors sacrificats que no treballen per compte aliè. Això vol dir autònoms o quasi.

El nostre dinar de Nadal d'autònoms no serà ni molt menys així

El nostre dinar de Nadal d’autònoms no serà ni molt menys així!

La convocatòria és per dimarts 3 de desembre al Restaurant Bistronòmic de Vilafranca del Penedès. Tens de temps per respondre fins aquest divendres a la tarda i pots convidar als autònoms que vulguis, però això sí, és un club exclusiu. Ni se t’acudeixi convidar algú que no es faci la nòmina ell mateix. Per suposat cadascú es paga el seu dinar, que serà un menú de menys de 15€.

Avisem que enguany tampoc hi haurà panera de Nadal, ni Karaoke. I que a la tarda es pretén fer feina i per tant només farem una ronda de gin-tònics.

Ja diràs,

DeMomentSomTres i 13 més és a dir de moment som quinze ;)