Aquesta setmana ha estat una setmana plena d’activitats diguem-ne normals com lliurament de projectes a clients, campanyes de publicitat a Facebook i a Google, entrades a tot i a dret a xarxes socials de clients… però també feines menys habituals com l’inici del premi el Lector de l’Odissea on DeMomentSomTres col·labora activament o l’arribada de #elTapViatger a Sant Petersburg.

No obstant, aquesta setmana ens hem trobat amb una casualitat divertida que té a veure amb la publicitat als diaris: aquests dilluns dos dels nostres clients han sortit a La Vanguardia. Sí, en Joan Rius i en Josep Ventosa han sortit al diari presentant les seves empreses a la premsa escrita. I no pas un petit anunci sinó una entrevista reportatge de més de mitja pàgina cadascuna.

Forn Rius fa publicitat als diaris

Publicitat als diaris: captura de pàgina de l'entrevista a Joan Rius a la Vanguardia

Pots llegir l’entrevista completa a Joan Rius a la seva pàgina web http://panrius.com/

En Joan Rius de Forn J.Rius des dels anys 90 ha orientat bona part de la seva activitat empresarial cap a la restauració complementant la venda al detall als seus diferents forns del Penedès.

En l’entrevista en Joan Rius, en primera persona, explica els punts claus del seu compromís amb el sector de la restauració: la qualitat basada en la combinació de tradició i temps pausat amb les darreres tecnologies per oferir un producte fonamental. De fet, un dels aspectes que sempre recalca és que el pa és el primer que tastes en un restaurant.

Per tal de promocionar-se en aquest sector Forn Rius ha construït la pàgina web panrius.com molt orientada cap a la restauració. L’hem fet des de DeMomentSomTres fent especial èmfasi en mostrar el producte de forma molt gràfica però fent-la compatible amb la majoria de mitjans. A banda de la web fa un ús significatiu de les xarxes socials, especialment les de caràcter professional.

Castell d’Or també fa publicitat als diaris

Publicitat als diaris: captura de l'entrevista de Josep Ventosa a la Vanguardia

Pots llegir l’entrevista completa a Josep Ventosa a la nova pàgina web de Castell d’Or (http://castelldor.com) que en aquests moments estem acabant de construir

Castell d’Or és una empresa productora de vins que entroncant amb la tradició de les cooperatives modernistes distribueix vins i caves de les seves diferents marques arreu del món.

Per aquesta raó i amb l’objectiu d’augmentar la seva notorietat a tot l’àmbit estatal ha optat per fer una entrevista publicitària simultània a La Vanguardia i a Cinco Días.

Per les caracterísitiques de Castell d’Or, Josep Ventosa fa un gran èmfasi en enumerar les 10 marques que elabora i distribueix Castell d’Or i naturalment, fa esment especial de la qualitat i premis dels seus vins i caves, les infraestructures amb les que compten i el compromís amb el seu entorn immediat. De fet, són els mateixos elements que s’esforça a destacar la web que DeMomentSomTres ha construït i que properament posarem al domini de Castell d’Or. No obstant, us en podem fer un petit avançament del que hi ha a l’entorn de proves.

Com vivim la publicitat als diaris a DeMomentSomTres

Malgrat que DeMomentSomTres ens interessen principalment els temes més digitals de la comunicació, també considerem important els mitjans tradicionals com avui mostrem.

Ara bé, creiem que per a que la publicitat als diaris no pot estar desvinculada de l’estratègia de comunicació digital. Cal que, com en els casos que exposem, aquesta es trobi recolzada per una pàgina web o qualsevol altre mitjà que permeti ampliar la informació, canalitzant les comandes i peticions i a la vegada permeti mesurar l’impacte de la publicitat als diaris.