Campanya de comunicació digital del Premi Lector

per | 30-05-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

DeMomentSomTres som lectors. Fins aquí cap novetat. Som lectors del Premi de Narrativa el Lector de l’Odissea des de fa anys. Formem part dels 100 lectors que any rera any participen com a jurat del premi més transparent i democràtic dels que existeix en llengua catalana. Un conjunt de persones que són decisives per a la selecció de les obres que passaran al jurat final. I aquest any a més en enorgullim de poder-hi col·laborar de forma professional. DeMomentSomTres, doncs, a banda de ser lectors, hem dissenyat la campanya de comunicació digital que amb l’ajut inestimable dels lectors presencials obrirà el premi al món.

El Premi Lector pren format digital

Aquesta edició ja és la quinzena i aprofitant aquest aniversari el Premi Lector fa el seu gran salt a la xarxa amb presència de moment a Facebook, Twitter, Instagram. Fins ara els lectors es reunien de forma presencial per debatre sobre les obres. Ara, aquesta discussió es podrà dur a terme també a la xarxa. És a dir, no caldrà estar ubicat a l’entorn de Vilafranca del Penedès per formar part del consell del 100 lectors, sinó que qualsevol persona interessada d’arreu del món en la narrativa en català i amb ganes de poder formar part d’aquest premi tan especial ho podrà fer. L’únic requisit tècnic serà que tingui un compte de Facebook!

Una campanya de comunicació que obre el Premi Lector al món

Aquest és un projecte amb grans reptes. El de traspassar el caràcter de la dinàmica del premi al món virtual. El d’aconseguir la mateixa implicació que els lectors presencials aboquem a cada edició. A democratitzar encara més el Premi sense fronteres ni barreres físiques. A transmetre la passió per la nostra llengua i la nostra narrativa més enllà de les etapes que formen el premi.

Aquests reptes ens han fet dissenyar una campanya de comunicació digital que recull a més de la nostra professionalitat, tota la nostra passió. I no ho fem sols, ens acompanyen en el camí els lectors i l’impecable equip de la llibreria l’Odissea, que ha sabut aglutinar-nos per fer del Premi Lector una realitat també virtual!

 

Arxius