Sí, també parlen de DeMomentSomTres!

13-05-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital

No ho podem evitar, també ens agrada que parlin de nosaltres. Que ens presentin i que ens facin quedar bé com en aquest vídeo del programa Economia i Empresa de la productora vilafranquina Punt TV per a Penedès Televisió.

Pensem en la nostra campanya de comunicació!

El fet de gestar, coordinar i executar campanyes de comunicació per altri no ens eximeix de treballar per a nosaltres mateixos, o almenys no hauria de. Però és ben cert que quan es té el focus sobre el màrqueting digital d’altres marques, és fàcil oblidar-se de la pròpia. No hauria de passar, però passa. Per això ens fa tanta il·lusió aquest vídeo que et presentem perquè ens ha esperonat a consolidar allò que nosaltres prediquem:

  1. Cal marcar-se una estratègia comunicativa.
  2. És convenient visualitzar objectius de la campanya de comunicació a curt termini.
  3. No s’hi val deixar de donar-hi importància per una punta de feina. Tard o d’hora passa factura.

Deixem-nos d’històries i anem al gra, que avui volem ensenyar-te com treballem. Gaudeix i fes-nos arribar les crítiques. Constructives ;)

 

[vimeo id=”66006900″ mode=”normal” align=”left”]

Arxius