Nova web corporativa per a Xerigots

23-04-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital

Xerigots s’ha fet gran

Per qui no ho sàpiga, Xerigots és un espai situat a Vilafranca del Penedès on s’hi pot trobar una àmplia gamma de vins catalans i formatges de tot el món, portats directament de petites formatgeries artesanes i cellers petits i mitjans del nostre país. I tot, amb una bona relació qualitat-preu. I ara ha crescut i ha obert l’espai als maridatges i altres serveis complementaris.

Nova imatge, continuïtat amb WordPress

Aquesta novetat s’havia de fer pal·lesa també al seu espai virtual www.xerigots.cat que és la seva web corporativa. I DeMomentSomTres ens hem fet càrrec d’aquest projecte. El nostre repte era remodelar la imatge d’inici però mantenint la línia gràfica de l’empresa. Per altra banda, la solució tècnica no es podia moure, fet que ja ens agradava perquè la web a millorar ja estava muntada sobre WordPress. Evidentment vam actualitzar-lo i vam instal·lar les extensions amb les quals ens sentim còmodes i milloren el sistema.

Una realitat, dos menús

Com tots els nostres projectes web, la premissa inicial és que la navegació sigui fàcil i intuïtiva en tots els dispositius i navegadors, fins i tot a l’explorer que ja hem dit moltes vegades que és el navegador que no recomanem.

A més, cal que al primer cop d’ull el navegant pugui arribar a la informació desitjada a un sol click. En aquesta ocasió hem optat per construir dos menús diferenciats. El primer és la barra superior que ofereix la informació de base per als que encara no coneixen Xerigots. El segon menú juga amb la imatge gràfica de Xerigots i enllaça directament amb les categories del blog o pàgines de la web corporativa que es volen destacar. Aquest segon menú està pensat per al navegant expert o bé per al que ja coneix l’empresa.

A banda, Xerigots és una marca amb forta presència a les xarxes socials i això no podia passar desapercebut. Per això hem habilitat un espai a la pàgina d’inici amb l’accés i les últimes entrades a Facebook, Instagram, Flickr, Youtube i Twitter.

 

Arxius