Cavaller Jedi de les Xarxes Socials

09-01-2013 | Blog gamberro

Avui tot llegint els feeds que segueixo he trobat una entrada sense desperdici sobre com la gent que es dedica a treballar en l’àmbit de les xarxes socials opta per anomenar-se al twitter.

Yoda, el mestre jedi de Luke Skywalker de Star Wars

Fotografia procedent de flickr d’andresrueda

A l’article 181.000 social media gurus ninjas masters and maven in twitter B.L. Ochman reflexiona sobre l’anàlisi que periòdicament fa sobre com s’anomena la gent a twitter.

Constata que des de 2009 el nombre de persones que en anglès es denominen “social media alguna cosa” ha passat de 16.000 a 181.000. És a dir, feinejar entorn de les xarxes socials guanya presència i cada dia et miren menys com a una bèstia extranya.

Però hem decidit publicar-ho com un post gamberro de DeMomentSomTres en la mesura que hi ha una varietat de termes com més freak millor per denominar-ho. Alguns són professionals com specialist o consultant. Altres són exageradament ampul·losos com ara autoritat, gurú, master o expert. Alguns però es passen d’informalitat i esdevenen ninja, guerrer o veterà (algun sembla que amb menys de 2 anys de veterania). El més extrem de tots “social media whore”, realment el sector és competitiu i en certs casos mal pagat però vols dir que cal?

Ara bé a l’estadística no apareix per enlloc el que ens agradaria a DeMomentSomTres: Cavaller Jedi de les Xarxes Socials.

Arxius