GooglePodríem fer la definició de google acadèmica. Tot allò que diu que és un cercador, que és EL cercador. És la forma més ràpida i senzilla de trobar informació a la xarxa i prova d’això és que cada dia s’hi fan centenars de milions de consultes. I no ens volem oblidar que és un substantiu i de gènere masculí.

També podríem dir que és l’agent que constata l’existència de qualsevol presència digital i gairebé es pot afirmar que si no et troba google, simplement no existeixes. Per això DeMomentSomTres incorporem serveis de SEO a cada projecte que ens cau a les mans.

Què no és google

Per molt estrany que sembli Google no és la barra del navegador. És veritat que té el seu propi navegador, que és Chrome, que permet fer cerques des de la barra, com la majoria dels navegadors, però no és un navegador, és un cercador i prou.

No és el lloc adequat on escriure una adreça concreta d’una lloc web. Perquè si no la coneix et proposarà mil coses abans del que tu estàs buscant. Per tant, si sabem l’adreça amb pèls i senyals, farem servir la barra del navegador del Chrome, Safari, Firefox i si molt apures de l’Explorer i tot.

Fraseologia de google

Fer un google. Fer una cerca en un context informal i modernet.  No me’n recordo on era aquell restaurant on hem quedat, vaig a fer un google.

No anar el google. Sentència que indica haver de resetejar el módem i fer una pausa de 10 minuts. És important disposar de cafetera i allunyar-se de l’alcohol durant la pausa, que sol ser curta. Merda, no em va el google, fem un cafè?