Configurar la privacitat de la visualització de les amistats al Facebook

per | 14-01-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Friends

Facebook és una eina en constant evolució i això vol dir que no només canvia el seu aspecte sinó també la seva estructura interna. Per això ens és difícil accedir a la configuració si fa temps que no hi hem entrat. Aquest post pretén ser una guia ràpida per accedir a les configuracions de privacitat i en concret a la de visualització de les amistats, que és la que queda més amagada.

Opcions de privacitat bàsiques de Facebook

Les opcions de privacitat bàsiques sobre qui pot veure o no les nostres publicacions i qui pot buscar el nostre perfil es troben en el menú d’eines i configuració de privacitat.

Opcions generals de privacitat al Facebook

Qui pot veure la nostra llista d’amistats?

Però hi ha altres aspectes de la privacitat que no apareixen en aquest menú, com per exemple qui pot visualitzar les nostres amistats del Facebook. En aquest cas, hem d’accedir al llistat de les nostres amistats i editar-lo. Per accedir-hi, és tan simple com clicar a la pestanya de les amistats del nostre timeline.

Editar qui pot visualitzar les amistats al Facebook

En aquest apartat podem triar entre diferents opcions: podem fer pública la llista de les nostres amistats, ho podem restringir a les nostres amistats, ho podem ocultar completament i fins i tot podem decidir qui ho pot veure i qui no, decidint per persones, o per grups.

Qui pot veure la llista d'amistats al Facebook?
S’ha de tenir en compte que la configuració per defecte és que la visualització de la llista de les amistats és pública. Això almenys fins avui, que al ritme que va Facebook, demà pot haver canviat ;)

Arxius