Hem llegit Beginning Facebook Game Apps Development de Wayne Graham

01-08-2012 | Blog de comunicació i màrqueting digital

Hem llegit el llibre Beginning Facebook Game Apps Development (enllaç a amazon)Hem llegit Beginning Facebook Game Apps Development de Wayne Graham 1 de Wayne Graham publicat per Apress (Apress Beginning). Es tracta d’una lectura interessant per entendre (o refrescar) la construcció d’aplicacions i jocs sobre Facebook.

Es tracta d’un llibre ben estructurat i amb edició cuidada de la que en destaquem els exemples que són il·lustratius sense sacrificar el nivell de serietat i profunditat necessaris.

El llibre dóna una visió global de les aplicacions i jocs de Facebook (facebook apps o facebook game apps) contemplant-ne el cicle de vida de forma força exhaustiva, des de la concepció a la promoció i comercialització.

És en aquest darrer punt on hem trobat la sorpresa del llibre en la mesura que fa una molt bona explicació sobre com construir una pestanya a la pàgina de facebook (facebook tab) integrada amb WordPress i inclou un tutorial relativament detallat de com fer-ho que inclou les extensions de WordPress de l’autor proposa emprar.

Realment, i com a conclusió, el títol del llibre no li acaba de fer justícia en la mesura que pel títol t’esperes de trobar-hi un enfoc molt més encarat al desenvolupament que a la comercialització i la promoció.

Convé finalment destacar que cal tenir un coneixement de desenvolupament en PHP, facebook i WordPress per a  poder seguir convenientment el fil del llibre.

Valoració de DeMomentSomTres: 4.0/5

Arxius