Hootsuite és un sistema de gestió de xarxes socials orientat a la gestió unificada de la presència corporativa. És a dir, un sistema que ens permet integrar en una única pantalla tota la informació que es difón sobre l’organització a les xarxes socials i també emetre-la a totes les que convingui des d’una única pantalla.

Visió d'una de les pestanyes de HootsuiteEn el moment d’escriure aquesta definició (25 de juliol 2012), Hootsuite dóna accés i permet gestionar de forma nativa les principals xarxes socials existents: perfils de facebook, pàgines de facebook, perfils de Twitter, foursquare, Linkedin, WordPress (en la modalitat .com) i des de diumenge passat, pàgines de Google+ tant en la versió gratuïta de Hootsuite com en les de pagament. Altres xarxes socials com ara flickr o tumblr poden ésser gestionades des d’aplicacions.

Hootsuite disposa de múltiples modalitats de contractació en base a funcionalitat de seguretat, gestió d’usuaris i permisos. No obstant la versió gratuïta permet la mateixa funcionalitat de seguiment i gestió de les xarxes sociala que les modalitats de pagament. L’ús de la versió econòmica no suposa cap impediment per poder emprar les diferents apps que ofereix: iPad, iPhone, Android…

A DeMomentSomTres fem servir Hootsuite en modalitat PRO (enllaç patrocinat) per gestionar les xarxes socials, tan les dels clients com les nostres, principalment perquè ens ajuda a:

  • Publicar continguts programats per aquells esdeveniments que tenim previstos i que cal que surtin en un moment precís ja abans que facebook ho oferís com a estàndard.
  • Fer el seguiment de la repercusió dels diferents continguts que publiquem a les xarxes socials.
  • Connectar automàticament els blogs amb les diferents xarxes de manera que els continguts del bŀg es presentin, per exemple, a google plus de forma automàtica.
  • Poder realitzar una gestió d’alarmes per tal de minimitzar l’impacte de les crisis online.
  • Escurçar adreces de correu electrònic per mitjà del servei ow.ly

Si t’interessa pots accedir-hi a http://hootsuite.com.