Si DeMomentSomTres hem escollit aquest nom no és per avorriment ni per manca d’idees, sinó per evitar dir-nos Bombers Del Facebook. També havíem valorat la possibilitat de registrar-nos com la Superherois de la Xarxa Beta, però no era prou explícit.

El cert és que la xarxa social per excel·lència, el facebook,  presenta contínues actualitzacions que impedeixen un coneixement profund sobre la matèria. I moltes vegades aquestes actualitzacions no són del tot apropiades o fins i tot arriben a ser molestes.

Una altra font d’incertesa és com es visiona facebook depenent del dispositiu amb què et connectes. Això és, no veuràs el mateix en l’ordinador que l’ipad o al telèfon mòbil. Tot això s’ha de tenir en compte a l’hora de configurar una pàgina d’empresa i de pensar-ne els continguts. Evidentment el públic objectiu de l’empresa és determinant a l’hora d’escollir-ne els continguts, però no només pel missatge, sinó també pel seu format que s’haurà de valorar segons el dispositiu amb el qual majoritàriament la gent es connecta al facebook.

I això no sempre passa en les altres xarxes socials com twitter, foursquare, pinterest… Tot i que també tenen les seves cosetes que ja deixarem per un altre post gamberro.