Suggeriments de google cercant extensions de WordPress

per | 20-04-2012 | Blog gamberro | 0 comments

El google quan escric "i need to" em proposa "loose wheight"

Ja sabem que sembla que el títol sembli escrit en clau però com que el nostre blog gamberro també es pot llegir en horari protegit, hem optat per escriure-ho per que hi hagueu de barrinar una mica.

Aquest matí, de fet fa ben poca estona, m’he posat a buscar informació sobre una extensió de wordpress per inserir un text comú a totes les pàgines on ho vulgui. Perquè, per si encara no ho sabies, estem reformant la nostra web, que ja començava a tocar i no ens agrada incomplir el que publiquem.

El google quan escric "i need to" em proposa "loose wheight"

Suggeriments de Google poc oportuns si avui no penses en aprimar-te

Normalment, quan cerco informació sobre noves extensions de WordPress ho faig amb anglès i al Google. Avui he començat una cerca que deia “I need to” i mentre anava escrivint i abans que pogués introduir WordPress extension, endevina què m’ha proposat…

No hi ha dret! Una cosa és que jo tingui una miqueta de sobrepès i l’altra és que en Google m’ho hagi de refregar per la cara.

Realment els suggeriments de Google són molt i molt útils per tal de guiar-nos en les nostres cerques evitant que ens haguem d’esperar i, fins i tot, anticipant-se al nostre pensament. Ara, a vegades ens pot proposar coses diametralment oposades al que cerquem.

Aquestes petites sorpreses cal tenir-les en compte especialment quan intentem trobar una combinació de paraules clau a l’hora de definir la nostra estratègia de posicionament als buscadors (SEO).

Conclusió, des d’avui el blog gamberro de DeMomentSomTres tindrà una nova categoria de continguts, en direm q kbrn en homenatge al Minoria Absoluta i hi penjarem continguts quan ens trobem amb aquestes petites perles que ens alegren o ens enfonsen en la misèria en l’àmbit de la comunicació digital.

Si et preguntes si deixaré de fer servir el Google en les meves cerques sobre extensions de WordPress, temes de comunicació digital o qualsevol altra cosa, t’he de respondre que no. Com a assessors en posicionament en cercadors o SEO no ens podem tancar a Google. Ara segurament començaré les frases de cerca d’una manera més encertada per evitar que el cercador em proposi aprimar-me.

Una cosa és que Google tingui una posició dominant i l’altre que li serveixi en safata que em pugui faltar al respecte. També aprofitaré per tenir jo la pell menys fina com proposa Sonia Simone al The 7 Bad Habits of Insanely Productive People.

Arxius