Sembla que aquesta dita popular catalana sigui una veritat universal també en el món de la comunicació digital: el fill del sabater, és el més mal calçat.

Com que ets una mica perspicaç hauràs intuït que en un bloc sobre comunicació digital no volem parlar de sabates sinó de comunicació web. Ho has encertat de ple, aquesta entrada del blog és la nostra manera d’excusar-nos per tenir la web a mig fer.

A nosaltres també ens costa gestionar la nostra comunicació digital però tenim excusa. De fet, com tothom.

Sempre hi ha mil tasques més urgents que no pas gestionar la nostra comunicació en els mitjans digitals i les xarxes. En el nostre cas l’excusa és senzilla, tenim clients que reclamen la nostra atenció i el nostre temps per a que els gestionem la seva comunicació digital.

Per una qüestió d’orgull i perquè la nostres religions no ens ho permeten, nosaltres no volem penjar un cartell amb un pic i una pala que digui “en obres.”

En conseqüència, només ens queda una opció factible que apliquem corrent: aquesta setmana contractem els serveis de DeMomentSomTres per a que ens donin un cop de mà en la gestió de la nostra comunicació digital. Si els clients confien en nosaltres, nosaltres també confiem en DeMomentSomTres. O creus que hi ha alguna altra opció raonable?