El que expliquem és un cas verídic. I que ens ha passat més de dues vegades.

Un dilluns al matí qualsevol. L’ordinador no es penja, hem dormit les hores que pertoquen, fins i tot estem de bon humor. Reunió amb el client X: ja disposa de domini. Perfecte. I les dades per accedir-hi. Perdó? El client es queda estupefacte. Quines dades? Doncs l’usuari, la contrasenya, li diem. Doncs que jo sàpiga… no ho sé. A veure, comprovem que el domini sigui de propietat seva: no ho és.

Un dimarts al matí qualsevol. No tenim feina endarrerida. Hem enllestit les aplicacions del facebook. Trucada del client X. Ho he buscat i no trobo la contrasenya, ni l’usuari, això és normal? Sí, per desgràcia. No ho hauria de ser i no ho és a casa nostra però així passa. A veure, tens la factura del servei? Sí. Doncs el domini és teu i te l’han de posar al teu nom. Ja t’ajudem i procurem enllestir-ho per poder fer feina.

Un dimecres al matí qualsevol. Ja hem editat les fotos i hem donat el vistiplau del grafisme per la propera campanya del client Y. Hem aconseguit les dades del client X i ho tenim tot en marxa per poder tenir el domini al seu nom, fent les coses com Déu mana. Ara comença la feina de debò. Divendres al matí ja en tindrem un esbós i dilluns haurem concretat la primera acció. Així treballem.