El blog de comunicació i màrqueting digital

Ens agrada explicar el que passa pel món del màrqueting digital i especialment el nostre entorn proper.

Però com que no ens podem estar de criticar, també hi tenim el nostre apartat de blog gamberro on diem el que ens ve de gust sense pensar-nos-hi massa.

Rebot (taxa o percentatge)

La taxa de rebot o bounce rate és el percentatge de visites a una pàgina web que surten sense seguir cap enllaç de la pàgina, principalment perquè tornen enrera o perquè tanquen el navegador o la pestanya en la que es troben.

S’acostuma a associar amb que l’usuari no ha trobat cap contingut que li hagi interessat a la pàgina generalment venint d’un cercador o un enllaç.

Una taxa de rebot alta es considera negativa ja que s’entendria que l’usuari no està trobant el que cerca. No obstant, en determinades circumstàncies com ara una pàgina molt completa que contingui tota la informació que es necessita, la taxa de rebot pot ésser molt alt i no ésser considerat dolent.

El percentatge de rebot és un concepte molt vinculat SEM on sí que té un impacte clarament negatiu en la mesura que s’ha pagat per atraure un visitant cap a un contingut que no li interessa.

Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Marc Queralt i Bassa

  Marc Queralt i Bassa

  Aplico creativitat, sentit comú i coneixement d'internet i el codi obert a resoldre els reptes de comunicació i màrqueting de les empreses.
  Marc Queralt i Bassa

  Latest posts by Marc Queralt i Bassa (see all)

  Arxius