En un món cada vegada més digital, la gestió eficient de les comandes és un factor clau per a qualsevol empresa que vulgui mantenir-se competitiva. A DeMomentSomTres, hem tingut l’oportunitat de treballar en un projecte per Adesco, una empresa que fabrica aigua per a piscines, entre altres, per optimitzar la seva gestió de comandes mitjançant la integració amb el seu sistema ERP Odoo.

Les accions DeMomentSomTres en la integració amb l’ERP Odoo

Amb les ajudes del Kit Digital, hem pogut desenvolupar una solució per a Adesco i una de les seves pàgines web, aguaparapiscinas.com. El principal repte era gestionar eficaçment la demanda dels clients i l’oferta de litres d’aigua, tenint en compte que la capacitat de les cisternes restringia la quantitat d’aigua que podien servir en un dia.

Inicialment, l’empresa tenia un sistema que permetia als clients demanar aigua amb un mínim de 3 dies d’antelació, però aquest sistema no els hi proporcionava un control complet sobre si les comandes superaven la capacitat de les cisternes de l’empresa.

Per resoldre aquesta situació, vam desenvolupar una solució que permet a Adesco tenir un control total sobre la quantitat d’aigua a servir per a les dues àrees de negoci.
La solució es basa en la creació d’un plugin que es connecta amb el seu ERP Odoo, que recull la informació sobre l’aigua disponible i gestiona les comandes en funció del dia d’entrega. Això permet al plugin bloquejar o habilitar dies específics per a les comandes en el formulari de la web d’aguaparapiscinas.com, segons la disponibilitat d’aigua.

Gràcies a aquesta solució, Adesco té un control total sobre la gestió de les comandes, permetent als clients fer comandes per al mateix dia sempre que hi hagi disponibilitat. Així, hem millorat l’experiència del client i optimitzat la gestió de la capacitat d’Adesco.

 

T’interessa?

A DeMomentSomTres, ens agrada ajudar a les empreses a superar els seus reptes amb solucions innovadores. Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a tu i com aprofitar les subvencions del Kit Digital, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres o a reservar una reunió de 30 minuts.

Autoritzo l'enviament del butlletí de notícies.*
Accepto la política de privacitat*
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: DEMOMENTSOMTRES, S.L.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
Dades de contacte per exercir els teus drets: dms3@demomentsomtres.com
Informació addicional:Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.