Etiquetatge de vins i alcohols 2023: Compleix amb la nova normativa sense comprometre el teu negoci

08-06-2023 | Blog de comunicació i màrqueting digital, Desenvolupament, WordPress

Si ets un celler o destil·leria, ja deus estar al cas de les últimes normatives i regulacions que afecten el teu negoci. A partir del 8 de desembre de 2023, entrarà en vigor una nova normativa d’etiquetatge de vins que afectarà directament als teus productes.

Aquesta normativa introdueix requisits específics com la inclusió de valors nutricionals, llistat d’ingredients, d’al·lèrgies i valors nutricionals en les etiquetes dels teus productes a través d’un codi QR, que no podrà rastrejar a l’usuari ni permetre accions comercials.

Aquesta nova normativa pot presentar un gran repte, però a DeMomentSomTres estem preparats per ajudar-te.

La solució perfecta per a l’etiquetatge amb codi QR de vins 2023 per a WordPress

A DeMomentSomTres, som experts en crear solucions de màrqueting digital i tenim la resposta perfecta per afrontar aquest repte. Hem desenvolupat un plugin de WordPress que s’adapta a la nova normativa i permet complir amb tots els requisits d’etiquetatge sense comprometre la privacitat dels clients ni perdre oportunitats de negoci.

Què fa el Plugin QR de vins de DeMomentSomTres

Protecció de la privadesa dels usuaris: Mitjançant el nostre ploguin de WordPress, els codis QR generats no rastrejaran cap informació personal ni activitat de l’usuari. D’aquesta forma garantim la privadesa dels teus clients i et protegim de possibles sancions.

Integració senzilla: La nostra solució, basada en un plugin de WordPress, s’integra perfectament amb el teu lloc web actual. Això significa que podràs gestionar tota la informació d’etiquetatge de forma senzilla, sense necessitat de desenvolupar nous sistemes o realitzar canvis dràstics.

Compatibilitat amb les normatives: La nostra solució et permetrà incloure fàcilment els valors nutricionals, el llistat d’ingredients, la informació sobre al·lèrgens i altres requisits específics en les teves etiquetes de vins. A més, podràs incloure tantes begudes com necessitis i les anyades que requereixis en l’etiquetatge digital. Adaptarem la nostra solució a les necessitats específiques del teu celler, oferint-te una experiència personalitzada.

Experiència positiva per als clients: Els consumidors podran accedir fàcilment a tota la informació necessària a través d’un simple escaneig del codi QR a les etiquetes dels vins. Això els proporcionarà confiança i transparència en el procés de compra.

La nostra plataforma està dissenyada específicament per a les necessitats dels cellers. No només t’ajudem a complir amb la nova normativa, sinó que també t’oferim una solució personalitzada.

T’interessa?

Si vols assegurar-te que el teu celler compleix amb la nova normativa d’etiquetatge de vins sense perdre oportunitats de negoci posa’t en contacte amb nosaltres.

Autoritzo l'enviament del butlletí de notícies.*
Accepto la política de privacitat*
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: DEMOMENTSOMTRES, S.L.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
Dades de contacte per exercir els teus drets: dms3@demomentsomtres.com
Informació addicional:Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

Arxius