Programació d’una aplicació mòbil: un cas d’èxit a Arcas Ollé

23-03-2023 | Blog de comunicació i màrqueting digital

A DeMomentSomTres hem estat treballant en el disseny i la programació d’una aplicació mòbil per Arcas Ollé, una empresa especialitzada en la fabricació de caixes fortes. Aquesta aplicació permet als usuaris obrir les seves caixes fortes des del seu dispositiu mòbil a través de Bluetooth.

L’èxit del projecte ha consistit a reprogramar i redissenyar l’aplicació mòbil des de zero. En la programació de l’aplicació s’ha optimitzat el codi, millorat el rendiment i la seguretat, i el nou disseny de l’aplicació mòbil s’ha focalitzat en l’experiència de l’usuari realitzant un entorn més intuïtiu i ràpid.

D’aquesta forma, hem aconseguit aportar als usuaris una solució més eficaç i segura per obrir les seves caixes fortes, fet que ha conduït a un augment de descàrregues.

Accions de DeMomentSomTres en la programació d’una aplicació mòbil.

Arcas Ollé va confiar en nosaltres per modernitzar la seva aplicació, ja que havia quedat antiquada i moltes de les funcionalitats estaven inoperatives. Per tant, era imprescindible actualitzar-la.

Per fer-ho, vam avaluar el funcionament del codi antic, per a, posteriorment, implementar la reprogramació completa de l’aplicació. Això ens va permetre realitzar una aplicació nova.

Hem aconseguit millores significatives a través de dos pilars fonamentals:

  • Reprogramació: Hem canviat el llenguatge de programació anterior, Java, i l’hem reprogramat amb TypeScript, un llenguatge de programació més adaptat als objectius comuns i necessitats. Això ens ha permès obtenir una aplicació més moderna, que s’ajusta als estàndards de seguretat i rendiment actuals.
  • Redisseny: Hem redissenyat tota la interfície de l’aplicació, de manera que l’experiència d’usuari sigui millor. Hem actualitzat i adaptat l’aplicació perquè l’entorn sigui més intuïtiu i responsiu.
  • Manteniment: Fins ara, l’aplicació disposava d’un codi per a la plataforma iOS i un altre per la plataforma Android. Hem reduït l’esforç de manteniment posterior a la meitat, desenvolupant l’aplicació sobre Ionic Framework perquè ens permet un únic codi per a les dues plataformes.

En definitiva, hem convertit una aplicació mòbil poc pràctica en una de nova amb una experiència d’usuari millorada.

El nostre objectiu és ajudar-te a estar actualitzat.

Contacta amb nosaltres per explicar-nos les teves necessitats i explorar la solució que millor s’adapti. L’estudiarem i et proposem diverses opcions.

Reserva una reunió o bé contacta amb nosaltres.

Arxius