Sí, estrenem. Primera persona del plural perquè ens sentim partícips d’aquesta gran aventura que va ser fer una pel·lícula col·laborativa amb Heiko Kraft, productor i Anna Bofarull, directora. Tots dos propietaris de la productora Kaboga.

La pel·lícula s’estrena després de 7 anys. Recordem els inicis quan encara, sense despatx a DeMomentSomTres, ens explicaven que volien fer la primera producció feta íntegrament amb la col·laboració de tots els participants (actors però també proveïdors de tota mena). Una idea que no sabíem on ens portaria.

Teníem el guió a les mans i molta il·lusió. Aquesta il·lusió es va escampar i ens va acompanyar a l’hora de fer la web, de muntar el crowdfunding amb plataforma pròpia, de fer equip sobretot amb Jordi Salvat i Manel Martí per la comunicació. Recordem especialment el Xavi Zaragoza i els dies de càsting arreu de Catalunya (fins i tot vam fer un càsting d’un safareig!). El rodatge en croma a Valls, les reunions per Santa Tecla, les trobades de barbacoa als dominis de l’Anna i el Heiko…

I ja la tenim aquí. Amb nova web feta a la casa. Aneu al cine, gaudiu-ne i recordeu que hi ha al darrere d’aquesta producció tantes persones com extres i figurants a les escenes (molts, us ho assegurem).

Estrenem la pel·lícula Barcelona 1714

 

Xavi Zaragoza, In memoriam. Mai hem rigut tant, Xavi, com el dia que ens vas explicar com aprofitar un diumenge a la tarda. Donec perficiam.