Des de fa uns quants dies, DeMomentSomTres és Soci Certificat de Waze (Waze Certified Partner) de manera que podem fer publicitat en aquesta plataforma de navegació mòbil. De fet, acabem de rebre el badge amb el que Waze dóna constància que hem superat els exàmens de certificació necessàris per poder fer publicitat en la seva plataforma. És el dibuix que il·lustra aquest article.

Utilitat de fer publicitat digital a Waze Ads

Waze com a GPS té una gran implantació entre els usuaris de telèfon mòbil.Com que captura informació dels vehicles que es troben en circulació i també recull els avisos de trànsit que fan els usuaris, Waze disposa d’una informació crítica per aconseguir el seu objectiu empresarial: estalviar temps a la gent que condueix. La seva filosofia consisteix en que “estalviar a cada conductor 5 minuts al dia, cada dia”. En la mesura que es tracta d’una aplicació útil i que es fa servir durant els desplaçaments, s’estima que de mitjana els usuaris passen 11 hores al mes a Waze. En mitjana és molt més temps que no pas el que els usuaris passem a Twitter i moltes altres grans xarxes socials. Waze Ads, el servei de publicitat de Waze que està operatiu des de principis d’aquest any 2018, permet publicitar el nostre negoci principalemnt en tres modalitats:

  • Branded Pins: que presenten una imatge personalitzada del lloc promocionat en el mapa i, en cas que l’usuari hi faci click, presenta un banner explicatiu o destacant la campanya que toqui. D’aquesta manera els usuaris que estiguin a prop del nostre negoci, sabran que existim ;)
  • Promoted Search: que presenten el lloc que es promociona en una  situació destacada del cercador de Waze i presenta informació del lloc de forma personalitzada (logo, nom i breu descripció).
  • Zero-Speed Takeover: són anuncis que apareixen quan els usuaris es troben aturats completament i que es presenten amb una call to action clara als usuaris que encaixen en els criteris de segmentació i localització. De fet, es tracta d’aprofitar que l’usuari es troba aturat per posar a la pantalla del navegador els anuncis que tota la vida s’havien posat a la carretera.

En un estudi intern de Waze, els usuaris que van començar a utilitzar aquesta eina, van millorar en un 20% les visites físiques que rebien. Aquest mes d’octubre, amb el desplegament de iOS 12, s’incorpora Waze i Google Maps a la pantalla del cotxe via CarPlay. S’espera que el nombre d’usuaris actius de la plataforma augmenti significativament.

Waze Ads ja ensenya DeMomentSomTres ;)

A DeMomentSomTres sóm curiosos per naturalesa i no ens vam poder estar de provar les novetats, ja tenim el nostre anunci a Waze.

I ara que ja has vist el nostre anunci…, vols promocionar-te a Waze?

Truca’ns i t’ho expliquem en detall ;).