Els métodes de pagament més comuns en eCommerce

per | 18-05-2017 | Comerç electrònic | 0 comments

caixa-registradora-ecommerceUn eCommerce és per vendre. Vendre té diverses etapes. Presentar uns productes de forma amena, ficar-los al cistell o carretó, formalitzar la comanda, completar les dades d’enviament i finalment pagar.

Les passarel·les de pagament són els mecanismes que permeten que la botiga electrònica pugui acceptar pagaments: són els diferents mètodes de pagament.

Si, com nosaltres utilitzes WooCommerce, tens la possibilitat d’instal·lar-ne més d’una. El sistema les presentarà ordenades d’acord al criteri que estableixis.

Redsys: el pagament proposat pels bancs

ecommerce-targeta-pagamentA casa nostra, resulta molt difícil no plantejar-se la possibilitat de poder cobrar amb targeta VISA, MasterCard, American Express o Diners Club. Redsys és l’entitat que gestiona aquests pagaments.

Redsys ha desenvolupat una extensió específica per WooCommerce que resol aquesta problemàtica.

No obstant i malgrat que Redsys gestiona totes les entitats bancàries d’Espanya, els requeriments per poder desplegar la passarel·la canvien d’un banc a l’altre. Cada banc demana coses lleugerament diferents.

La tipologia de productes que es venen també condicionen determinats continguts com recordar que els menors no podran adquirir alcohol.

Per defecte la passarel·la Redsys contempla únicament Visa i MasterCard. Parlant amb el banc, pots aconseguir fer servir American Express o Diners Club sense haver de fer cap canvi. És possible que et canviïn les comissions.

PayPal: la solució de desplegament ràpid

passarella-pagamentPayPal és una solució de pagament basada en web i que té per objectiu oferir un pagament segur sense que sigui necessari disposar en el moment del pagament d’una targeta.

Malgrat la impressió general, PayPal accepta pagaments d’usuaris que no tenen compte en aquest servei de manera que esdevé un mitjà alternatiu a la passarel·la de Redsys.

El gran avantatge que comporta PayPal és la rapidesa amb que es pot desplegar en un eCommerce. N’hi ha prou amb obrir el compte com a merchant i ràpidament es pot començar a operar.

L’inconvenient important és econòmic, les comissions són més altes que no pas en altres mitjans.

Quina opció escullo per la meva botiga?

La nostra recomanació és que les configuris totes dues de cara a millorar l’experiència de l’usuari.

No obstant, si et preocupa la contenció dels costos, et recomanem optar per la solució de Redsys.

Si per contra, el que t’amoina és que el teu eCommerce accepti pagaments tan aviat com sigui possible, utilitzis PayPal, si més no fins que comptis amb l’altra passarel·la contractada i configurada.

Arxius