woocommerce-logoWooCommerce és un plugin de comerç electrònic de codi obert per a WordPress. Està dissenyat tan per a comerços petits i de grans dimensions. Llançat el 27 de setembre de 2011, el plugin es va convertir ràpidament en popular per la seva simplicitat d’instal·lació, la possibilitat de personalització i que es tracta d’producte en codi obert.

Aquest component de carretó de la compra va ser desenvolupat per WooThemes, un desenvolupador de temes de WordPress que va prendre com a base un fork de JigoShop.

A l’agost de 2014, WooCommerce suportava 381.187 llocs (o 17,77% dels llocs de comerç electrònic en línia). El setembre de 2015, va indicar que WooCommerce era utilitzat ja en el 30% dels llocs de comerç electrònic.

Al maig de 2015, WooThemes i la seva solució de eCommerce van ser adquirides per Automattic, operador de WordPress.com i col·laborador principal per al programari de WordPress.