Identitat corporativa de GrinTinFa molta il·lusió presentar un projecte d’aquestes característiques, on s’ha treballat lliurement i amb molta coordinació amb el client. Això dóna per resultat GrinTin: una marca d’elements customitzables, que comença amb una botiga online on es pot personalitzar i comprar caixetes metàl·liques farcides de dolços de SaetSweets.

La història comença quan a SaetSweets, marca mare de la mítica regalèssia Gatos, se n’adonen que cada vegada més estan customitzant per clients les seves llaunetes. Que tenen èxit i que fins i tot arriba al gran públic. Ja molts particulars havien contactat amb ells per fer encarregar-los caixetes per ocasions especials.

En aquest punt, es crea identitat corporativa juntament amb Rufus i desenvolupem l’estratègia que donarà GrinTin, un marca associada a moments feliços que es poden guardar dins d’una caixeta, una vegada s’hagi acabat el que contenia ;) GrinTin són aquells moments d’intensa felicitat que es vol que perdurin en el temps. Per això, es materialitzen en una caixeta que després del seu primer ús, cadascú l’utilitzarà de diverses maneres.

grintinLa solució tècnica: un WordPress amb WooCommerce i un mòdul de personalització

Es tracta de fer-ho fàcil, bonic i modulable. Per a nosaltres, això es diu WordPress. A GrinTin és un comerç electrònic o eCommerce pels amics. Nosaltres fem servir WooCommerce per la seva versatilitat, senzillesa i capacitat de desenvolupar-hi personalitzacions.

Amb el projecte GrinTin hem evidenciat una màxima: com més permets personalitzar el producte que comercialitzes, més customitzacions caldrà incorporar a la solució tecnològica. Sort que utilitzàvem WordPress i WooCommerce que tenen ben establerts els mecanismes d’extensió i personalització. Per que ens ha fet falta integrar un mòdul específic per que els usuaris poguessin customitzar els seus productes.

Amb tot a això hem aconseguit que els usuaris puguin afegir imatges i textos a la tapa de la seva caixeta de llauna, triar amb què omplir la caixeta GrinTin d’una llista de farciments deliciosos i molts d’ells sense gluten.

Naturalment, amb disseny responsiu, com a tots els nostres projectes i com no pot ser d’altra manera, preparat per aguantar tants idiomes com estableixi l’estratègia empresarial.

Vols tenir un moment GrinTin?

Vols encarregar llaunetes amb un 30% de descompte? Ara és el moment. Amb l’excusa de l’oferta de llançament hem aprofitat per testar els plugins de popups per WordPress. Aquest n’és el resultat en forma de imatge. Aprofita-ho!

Pop up de WordPres a GrinTinAnar a la web de GrinTin