Tamic, un cas d’èxit de màrqueting digital

29-05-2015 | Blog de comunicació i màrqueting digital

Quan el José María de Tamic va arribar al despatx de DeMomentSomTres i es va asseure per explicar-nos de què anava la seva empresa, vam veure clarament que es tractava d’un projecte engrescador i de llarg recorregut. Tecnologies d’anàlisi i mesura aplicades al món de la viticultura. Llenguatge enginyer aplicat al saber fer del Penedès.

Dues hores després, tots plegats ens vam convèncer que la seva proposta tenia tots els ingredients per fer la feina que ens agrada fer: ajudar a vendre un servei d’alt valor, innovador, però amb una gran dificultat per ser explicat i per tant comprès per al seu públic potencial.

Ens va deixar començar per allà on ens agrada: l’estratègia de màrqueting. Per sort, el Penedès el coneixem una mica, i el món vitivinícola, per això no ens va treure la son definir el seu públic objectiu, fins i tot posant noms i cognoms,  projectar unes accions concretes digitals i offline i establir una estratègia de SEO, posicionament, per impulsar la seva web.

El més important és que teníem unes fites clares en moments concrets. La presentació de l’empresa a les jornades professionals de les Fires de Maig va fer accelerar el procés i que diverses accions s’executessin el paral·lel:

La web de Tamic en WordPress

Reescriure els continguts de la web de Tamic ha sigut una de les tasques més rellevants del projecte. L’objectiu consistia en definir molt bé la seva oferta de serveis i subratllar quins beneficis se’n deriven pel client.

A banda, ha calgut adaptar els continguts a altres suports, digitals i en paper.

Cal dir que s’ha canviat de tecnologia. WordPress és el gestor de continguts escollit per la web en obert, si bé la part privada, segueix en Joomla!

Flyer de suport de màrqueting

El suport paper és important segons el canal de difusió. En aquest cas, per la intervenció a les Fires Professionals, vam dissenyar un flyer de presentació dels serveis a més de la targeta de negocis, que és insuficient per segons quins casos.

Arxius