Usuari de Bongo Checkout per Prestashop, actualitza a la versió 1.0.9

30-09-2014 | Desenvolupament

Upgrade Key Means Improve Or UpdateÉs molt recomanable que tots els usuaris del nostre mòdul d’integració de Prestashop amb Bongo Checkout actualitzeu a la darrera versió 1.0.9.

Aquesta actualització resol un problema en la impressió de les factures. Fruit d’un error, a l’hora d’imprimir, el sistema assumia que tots els pagaments s’havien fet a través de la passarel·la de Bongo. Com a conseqüència de l’error les factures que no s’havien pagat a través d’aquesta passarel·la mostraven imports negatius en el transport.

La versió 1.0.9 corregeix aquesta incidència.

Procediment d’actualització recomanat de Bongo Checkout per Prestashop

La manera més raonable de fer aquesta actualització és per mitjà de FTP.

  1. Descarrega el fitxer des de la pàgina de descàrrega (s’obre en una altra pestanya)
  2. Descomprimeix el fitxer zip.
  3. Substitueix tot el contingut de la carpeta module/dms3bongo pel contingut del fitxer zip.
  4. Substitueix el fitxer /override/classes/pdf/HTMLTemplateInvoice.php pel que es troba dins la carpeta /dms3bongo/override/classes/pdf del fitxer zip.
  5. Elimina el fitxer /cache/class_index.php de la vostra instal·lació. Aquest fitxer es genera automàticament i d’aquesta manera actualitzem l’override del punt anterior.

Què és Bongo Checkout per Prestashop?

Bongo Checkout és un sistema de pagament i transport per a eCommerce que té per objectiu l’estalvi de costos en el transport internacional a la vegada que evita el frau en els pagaments. És un servei i marca registrada de Bongo International.

DeMomentSomTres, com a Strategic Implementation Partners de Bongo International, ha desenvolupat i manté un mòdul per aplicar ràpidament aquesta passarel·la a les botigues web construïdes amb la plataforma d’eCommerce Prestashop. Bongo Checkout per Prestashop és un mòdul gratuït que es pot descarregar des de la web de DeMomentSomTres.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a dms3@demomentsomtres.com.

Arxius