Avui hem tornat de vacances amb il·lusió renovada i una miqueta de mandra però amb un munt de batalletes, recursos i elements curiosos que hem anat acumulant durant aquests dies de descans. Abans de marxar de vacances vam fer-nos fer unes samarretes ben xules amb el nostre logo i adreça web que hem col·locat a tota la família immediata (marits, mullers i fills) per tal que ens ajudin a posicionar DeMomentSomTres pel món.

I, ara, ha arribat el moment d’amortitzar la inversió en samarretes a base de continguts renovats pel nostre blog. Aquí va el primer sobre un racó nostre de Brusel·les.

El que no et pots perdre de Brusel·les

Brusel·les a banda de ser una de les capitals de la Unió Europea i ésser un batibull de llengues i cultures i per tant un repte molt interessant a nivell de comunicació, és una ciutat amb un centre històric per on és agradable passejar. Qui la visita no pot estar-se de visitar la Grote Markt o la Grande Place i el Manneken Pis i els que es poden desplaçar una mica cap a les afores normalment visiten també l’Atomium.

El racó de DeMomentSomTres: l’oficina de Bongo International a Brusel·les

Selfie amb en Guillermo Montero a les oficines de Bongo International

El selfie amb en Guillermo per immortalitzar la trobada a les oficines de Bongo International

Per nosaltres era impossible estar a Brusel·les i no passar a saludar als nostres companys de l’oficina europea de Bongo International. Perquè a nosaltres ens agrada molt desvirtualitzar (o posar cara) amb la gent que col·laborem i som Strategic Integration Partners de Bongo International i és amb la gent d’aquesta oficina, principalment, en Guillermo i en Carsten, amb qui més col·laborem.

Per això, com que una de les fites importants del curs passat per a nosaltres va ser aconseguir l’homologació de la nostra solució per integrar Bongo Checkout amb Prestashop. Bongo International és un operador logístic que s’orienta a proporcionar solucions de transport internacional associat al comerç electrònic minimitzant costos, frau i ensurts aduaners.

Així doncs, aprofitant que jo era a Brusel·les amb la família, hem aprofitat un momentet d’un parell d’hores de la nostra visita a Brusel·les per anar a visitar-los i xerrar una bona estona de com veiem el comerç electrònic, de projectes logístics, de com millorar el nivell de servei que es presta i, com no podia ser d’altra manera, de noves formes de col·laboració i oportunitats i hem repassat les darreres integracions que hem fet com ara BCNgifts.com, LuxuryShoesDesign.com i ndcmadebyhand.com.

I per acabar, malgrat que l’Anna no hi era, ens vam fer un selfie per immortalitzar el moment.

Crèdits: Les fotos de la galeria provenen de la wikipedia. La darrera és d’elaboració pròpia.