Ens acreditem per Bongo checkout

per | 10-04-2014 | Comerç electrònic | 2 comments

Bongo for Prestashop by DeMomentSomTres

Bongo for Prestashop by DeMomentSomTresLa setmana passada explicàvem la solució que havíem trobat per disminuir considerablement els costos d’enviament a països fora de la UE en els petits eCommerce. Es tracta de Bongo International, una empresa que agrupa diversos enviaments de petits retailers per aprofitar espais en contenidors i optimitzar costos de transport. A més, funciona com a passarel·la de pagament i aconsegueix simplificar el procés de checkout significativament.

En Marc de DeMomentSomTres ha desenvolupat la integració per Prestashop per poder-ne fer ús, que es pot descarregar a la nostra pàgina de Bongo. A la pàgina, avisem que en anglès, per allò que és la llengua internacional dels que fan aquest tipus de martingales, hi trobaràs captures de pantalla, propietats i instruccions d’ús bàsiques.

El component que ja es pot descarregar i integrar a la solució Prestashop està en procés de certificació per Bongo International i serà el connector oficial entre les dues plataformes.

Aquesta solució és un pas més per empènyer els petits comerços cap a la exportació dels seus productes en el marc del comerç B2C, que sovint es veu frenat pels costos desmesurats de transport quan s’envia el seu producte fora de la UE.

Arxius