Imatge de Asenat29 provinent de Flickr

Imatge de Asenat29 provinent de Flickr

Ahir havent sopat vam rebre un correu de Google+ oferint-nos una adreça URL personalitzada o Vanity URL per la nostra pàgina de Google+.

Ens va omplir d’alegria (potser m’he passat amb l’impacte que ens ha causat disposar d’una vanity URL). Ens va fer il·lusió (ara sí). Crèiem que no poder disposar d’una adreça URL personalitzada en aquesta plataforma en limitava una mica la capacitat de promocionar les pàgines, perquè ja em diràs si hi ha algú, al marge dels adoradors de Google+ que memoritzen d’amagat les URL de les pàgines com qui s’aprèn les taules de multiplicar, que pugui recordar que una adreça tan lletja com https://plus.google.com/b/110266028017659976697/ correspon a la pàgina de DeMomentSomTres a Google+.

Avui, per contra, ja disposem d’una adreça bonica per accedir a la nostra pàgina de Google+ i fàcil de recordar com ara és .

El procés per obtenir l’adreça, de moment, sembla que és proactiu per part de Google que envia un correu electrònic amb l’enllaç per reclamar-ho. Google ofereix una pàgina d’ajuda on especifica les característiques que cal complir per tenir-hi dret.

4 Passos per demanar la Vanity URL

Pas 1. Fes clic a l'enllaç amb la vanity URL que ofereix Google+

Pas 1. Fes clic a l’enllaç amb la vanity URL que ofereix Google+

Pas 2. Accepta les condicions d'ús i canvia la URL per la Vanity URL que google+ ofereix

Pas 2. Accepta les condicions d’ús i canvia la URL per la Vanity URL

Pas 3.Confirma l'adreça URL per fer-la la teva Vanity URL

Pas 3.Confirma l’adreça URL per fer-la la teva Vanity URL

Pas 4. S'obre la teva pàgina a Google+ amb la nova adreça

Pas 4. S’obre la teva pàgina a Google+ amb la nova adreça