Hem fet el catàleg web de Boada Tecnologia

04-03-2013 | Blog de comunicació i màrqueting digital

A DeMomentSomTres estem acostumats a fer la feina ben feta i acabada. Neta i polida. Per això dediquem la mateixa importància a la imatge, els continguts i la tecnologia. Aquests tres elements en equilibri fan que els nostres productes adquireixin el nivell que nosaltres ens exigim i que els clients ens reclamen.

D’aquesta manera la setmana passada vam poder lliurar un catàleg web de la qual cosa n’estem especialment satisfets. Per una banda era un repte tecnològic perquè el catàleg havia de recollir la imatge que ja existia en paper, que era bàsicament apaïsada, però adaptada a nivell digital i de visionat òptim en tot tipus de dispositius.

A més, el catàleg web havia de suportar característiques de solucions diferents, això és, havia de contenir les virtuts d’un gran gestor de continguts com és WordPress i d’una solució de presentació de productes potent com és PrestaShop.

No només vam aconseguir integrar les dues solucions sense deixar escletxes d’imatge entre les dues eines, WordPress i PrestaShop, sinó que vam poder simplificar al màxim la seva gestió per tal que el client sigui capaç de gestionar i dinamitzar sense dificultats els seu catàleg web.

D’altra banda, quant a imatge i continguts, partíem de la base que ens condicionava enormement la seva imatge corporativa, del catàleg que ja es disposava de nova creació, per tant no podia distar del nou look and feel, s’havia de percebre com una continuació natural de la seva imatge cap al catàleg web digital.

En aquesta qüestió va ser essencial l’estreta col·laboració de treball amb el client, la contínua verificació de la implementació de la imatge per tal que la comoditat amb què es sentia amb la seva nova imatge gràfica es traslladés també a la imatge corporativa digital.
D’aquests reptes doncs, n’ha resultat www.boadatecnologia.com, un catàleg web potent, de fàcil posicionament natural en els cercadors pel fet d’haver-ne optimitzat les eines que ho permeten, WordPress i PrestaShop, i sobretot de consulta còmode per part del públic objectiu del nostre client.

Arxius