Senyor LinkedIn, no generi falses esperances!

per | 12-02-2013 | Blog gamberro | 0 comments

El meu perfil de linkedin entre el 5% dels més visitats

Avui he rebut un correu de LinkedIn fent-me saber que el meu compte es troba en el top 5% de comptes més visitats d’aquesta xarxa social.

De fet es tracta d’un missatge una mica d’autobombo de LinkedIn per fer-nos saber que ja ha assolit els 200.000.000 d’usuaris registrats.

En el moment que he rebut aquest missatge, m’he estarrufat com un gall d’indi amb l’ego que em sortia per les orelles. M’he sentit exclusiu, de l’èlit.

No obstant, a la que se m’ha acudit d’aplicar una mica de matemàtica de 6è de primària a les dades que LinkedIn m’ha ofert, m’he frustrat bastant. El meu compte de Linkedin és un dels 10.000.000 de perfils de LinkedIn mes visitats. Realment bastant frustrant: formo part d’un col·lectiu exclusiu de perfils de LinkedIn que es troba en la part alta del rang dels més visitats però entre les posicions 8.000.001 i els 10.000.000.

Total, que potser no n’hi ha per tant, oi? De fet, ni per la meva part de posar-me així ni per part de LinkedIn que envia aquests missatges. Ho admeto, no es pot negar que la fita dels 200 milions d’usuaris registrats es un gran repte per mantenir Linkedin com la major xarxa social professional i que obre un ampli ventall de possibilitats de relacions entre empreses o B2B si vols quedar com una mica enteradillo de les xarxes socials fent servir buzzwords d’aquests que has de fer veu nasal per a que sonin bé. Per cert, n’has de dir “bi-tu-bí” res de be-dos-bé si vols que sembli que saps de què parles.

De totes maneres, m’ha servit d’excusa per escriure 150 paraules en una entrada sobre LinkedIn i per a poder-te preguntar: quins són des del teu punt de vista els factors que mesuren realment el teu èxit a Linkedin? Realment, una entrada amb aquest títol sí que deurà valdre la pena oi? Doncs, apa…

PS: com a conseqüència del tuit de l’@anna_mata acabo de canviar el títol per a que no sigui “Senyor Linkedin, no generi falses il·lusions”. M’ha anat genial perquè a aquest post li faltaven enllaços externs!

Arxius