Després de diversos dies aguantant les ganes d’explicar el que feiem, avui ho podem explicar a tothom. Perquè avui, finalment es presenta un dels darrers projectes en els que hem col·laborat, www.botigatorrons.com.

Es tracta de la botiga de torrons de la Maite i en Gerard. Ells fa 10 anys que venen torrons i altres productes nadalencs des de la seva botiga del carrer de la Parellada de Vilafranca. Possiblement també els coneguis perquè a l’estiu venen gelats, granissats i orxata als establiments Xixona.

Aquest any, han decidit fer el salt cap a vendre torrons a internet però per a ells era fonamental que es complissin un conjunt de condicions molt encertades:

  • Comprar torrons a internet ha de ser senzill.
  • Comprar torrons a internet ha de permetre’ns transmetre la calidesa del tracte i la qualitat del producte que transmetem a les nostres botigues.
  • Comprar torrons a internet amb una botiga web normal no ens agrada però necessitem que sigui un procés senzill per l’usuari.

Ens ha calgut rumiar i treballar de valent per a poder-ho fer però, com no podia ser d’altra manera, ho hem aconseguit i per això, avui, a les 12 del migdia presentem la botiga web de torrons amb atenció en directe a la Taverna del Vinseum.

La solució que DeMomentSomTres hem dissenyat permet l’atenció en directe per mitjà de sessions privades de video en streaming sense que calgui instal·lar res al navegador. Només cal tenir una webcam, un micròfon i el flash instal·lat que són uns requisits força comuns per poder accedir a la botiga. Una vegada a la botiga, demanes tanda, i com a totes les botigues, una dependenta et despatxarà (segurament la Maite).

També hi hem incorporat a la botiga web un autorservei pels que o no es vulguin esperar o no disposin d’aquests requisits tecnològics bàsics.

Hem esperat el dia amb il·lusió però és que ja no podíem esperar ni una mica més! Sort que ara ja podem explicar-ho i compartir-ho.

Ens agradaria que anessis a la botiga web http://www.botigatorrons.com i que ens diguis el que et sembla. I si compres, millor.