Avui he trobat a CopyBlogger, un dels blocs que segueixo, un interessant article de Robert Bruce titulat Why Sex Doesn’t Sell aplicant les reflexions de David Mamet sobre el sexe al teatre i al cinema al màrqueting de continguts.

Comparteixo completament la idea principal: el sexe és un recurs que amb gran facilitat distreu el lector de la història que li estem explicant i per vendre ens interessa una història que t’enganxi i no et desconcentri. Per això encoratja a constuir amb paciència quelcom que sigui gran i explicar-ne aquesta grandesa honestament, directa i clara.

No obstant, en Robert Bruce no fa esment que el sexe és un gran ganxo per estirar els lectors cap els nostres articles. Ha estat prou espavilat per demostrar-ho a través del títol perquè segurament si l’entrada s’hagués anomenat “un savi consell pel marketing de continguts” jo no hi hauria entrat, i potser tu tampoc.